BAŞKAN AHMET POYRAZ GENÇLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

29 Nisan 2024 - 13:04

BAŞKAN AHMET POYRAZ GENÇLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN AHMET POYRAZ GENÇLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Son Güncelleme :

20 Aralık 2023 - 11:03

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “Genç Mikrofon” programında gençlerle bir araya geldi.

Her hafta iki okulda bayrak törenine katılarak gençlerle buluşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Genç Mikrofon” programında Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Çekmeköy’e yapılan yatırımlar, yapılması planlanan projeler ve mevcut durum hakkında öğrencileri bilgilendiren Başkan Poyraz, öğrencilerden gelen soruları da tek tek not alarak cevapladı.

Keyifli sohbet ve istişarelerin ardından öğrencilerle bir müjdeyi de paylaşan Başkan Poyraz, Çekmeköy’de ikamet eden ve üniversite kazanan öğrencilere bu yıl verilen 7 bin TL’lik eğitim desteğinin önümüzde ki yıl minimum 10 bin TL’ye çıkarılacağını söyledi. Programa katılan gençlere ayrıca not defteri, kalem ve 2GB internet hediye edildi.

ÇEKMEKÖY’ÜN GURURU OLACAK GENÇLER YETİŞİYOR

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bu cennet vatanımız için birer hayırlı evlat olmak için eğitim alıyor, alın teri akıtıyorsunuz. Bizler yıllardır eğitim alanında sürdürdüğümüz destekleri yine aynı kararlılıkla sizlere sağlamaya devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki her yıl olduğu gibi bu yılda içinizden; tıp, mühendislik, hukuk gibi bölümleri kazanan Çekmeköy’ün gururu olacak evlatlarımız çıkacak. Her birinize üniversite sınavında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.