VALİ GÜL, SANCAKTEPE VE SULTANBEYLİ MUHTARLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

27 Nisan 2024 - 10:09

VALİ GÜL, SANCAKTEPE VE SULTANBEYLİ MUHTARLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

İstanbul Valisi Davut Gül’ün başkanlığında, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerinin mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

VALİ GÜL, SANCAKTEPE VE SULTANBEYLİ MUHTARLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
Son Güncelleme :

14 Mart 2024 - 19:50

İstanbul Valisi Davut Gül’ün başkanlığında, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerinin mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

 

Toplantılara: Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İçişleri Bakanlığı Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner, Sancaktepe ve Sultanbeyli mahalle muhtarları, ilçe müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

 

Vali Gül, düzenlenen toplantılarda ulaşım, eğitim, sağlık başta olmak üzere muhtarlardan gelen talepleri dinleyerek not aldı.

 

“İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL: İSTANBUL’UMUZDA YAPILAN EN BÜYÜK OKUL SANCAKTEPE’DE OLACAK”

 

Sancaktepe ve Sultanbeyli  Muhtarlar Toplantılarında görevleri için teşekkür eden Vali Gül, yaptığı değerlendirmede, “5 yıldır hizmet eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, devam edeceklere başarılar diliyoruz. İstanbul’umuzda yapılan en büyük okulumuz Sancaktepe’de. İlimizde en büyük sorun arsa üretmek. Şeyma Başkanımıza bu açıdan teşekkür ediyoruz. Projedeki okullarımız tamamlandığında ilçemiz tekli eğitime geçmiş olacak. Sancaktepe’nin yeni bir fen lisesi olacak, bu sene eğitim-öğretime başlayacak. 4 bin yataklı Şehir Hastenesi yapılıyor.. İstanbul’umuzun şu an en önemli meselesi kentsel dönüşüm. Kamu, yapabileceği ne varsa üzerine düşeni yapıyor. Devletimizin hedefi, 5 yıl içerisinde İstanbul’umuzu depreme karşı güvenli hale getirmek. İlimizde kamera sayımız 5 kat artacak. İnşallah, ele ele vererek sorunlarımızı daha kolay çözeceğiz. Konuların takipçisi olacağız. Koordinasyonundan dolayı kaymakamımıza, ev sahipliğinden dolayı belediye başkanımıza ve katkılarından dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.