GÖRÜLMEYE DEĞER KARASU « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

27 Nisan 2024 - 08:10

GÖRÜLMEYE DEĞER KARASU

GÖRÜLMEYE DEĞER KARASU
Son Güncelleme :

26 Kasım 2023 - 9:13

Karasu’ya uzun bir aradan sonra günü birlik gidip görme imkânım oldu. Hayatımda büyük önemli yeri olan Karasu da yapılan çalışmalar ile görülmeye değer bir ilçe olmuş.

2019 yerel seçimleri öncesi Cadde ve Sokaklarında adeta çukur deryası olan Karasu’nun yerel seçimler sonrası hızlı değişimi beni sevindiriyor.

Bundan tam beş yıl önce yerel seçimler öncesi aday adaylık süreçleri tamamlandığında AK Parti Karasu Belediye Başkan Adayı olarak İshak Sarı açıklanmıştı. Bugünkü gibi ilçede AK Parti adayının seçimi alacağı kesindi. Yalnız İshak Sarı’dan Karasu adına büyük beklentim yoktu. Bugünleri gördüğümde ilçem adına Sayın Başkan Ishak beye teşekkür ediyorum.

Karasu’nun Dünü ve Bugünü…
Karasu’ya bugüne kadar hizmet eden tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Karasu Milli Görüş Belediyeciliği ile 1999 yerel seçimlerinde tanıştı. Fazilet Partisinden seçilen değerli büyüğüm Ahmet Genç ile Karasu da büyük değişimler gördük. Ahmet Genç döneminde Karasu’nun altyapı ve üst yapısında büyük değişimler olmuştu. Mehmet İspiroğlu döneminde yapılan veya yapılmayan hizmetlere girmeyeceğim onlar Karasu halkı tarafından bilinmektedir.

2019 Sonrası…

2019 yerel seçimlerinden sonra değişime baktığımızda Karasu’da neler değişti. Ülkemiz Sel, Yangın ve Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli Depremde 11 ilimiz etkiledi. Bunların yanında Ekonomide yaşananlar başta personel maliyetleri olmak üzere tüm ürünlere gelen farklar tüm belediyeleri etkiledi. Tüm bunlara rağmen İsak Sarı yönetimindeki Karasu Belediyesinin yaptıklarına bakalım…

Karasu, İstanbul’a yakın yazlık ilçe olmasının yanında kamunun da Sağlık yönünde birçok faydası var.
İlçenin nüfus olarak yazları hafta sonları ziyaretçi sayısı bir milyona ulaşmaktadır. Sahil bandında yapımı tamamlanan ve devam eden projeler tatilciler tarafından tam not alıyor. İlçenin içerisindeki yapılan kaldırım, yol asfatlaması, ışıklandırma ve özellikle bisiklet yollarının ayrılması ilçeye tam bir Avrupa şehir görüntüsüne kavuşmuştur Karasu.

Ülkemiz 2024 yerel seçimlerine doğru giderken tüm Belediye Başkan adaylarının Karasu’yu gezmelerini ve ilçede yapılan çalışmaları yerinde görmelerini ve proje noktasında kendilerine katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya yaklaşan 2024 seçimlerinde tekrar aday gösterilip başladığı projeleri tamamlamasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki Karasu ilçesini önümüzdeki dönemde ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri yapacak. Ben bir Karasulu olarak ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim ve önümüzdeki dönemde başarılar diliyorum.
Selam ve Dua İle…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.