LGBT Bayragına İzin Vermek Ne Demek!… « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

27 Nisan 2024 - 12:51

LGBT Bayragına İzin Vermek Ne Demek!…

LGBT ideolojisin tehlikleri konusunu işlemeye devam ediyoruz. Toplumumuz LGBT İdeolojisine dair gerekli bilgiyi alana kadar. Toplumumuzu yönetmeyi talep eden kişilerin üç beş oy alacağım diye LGBT ideolosine siyonistlerin bakış açısıyla bakmalarının yanlış olduğunu onlara anlatana kadar bu konuyu işlemeye devam etmek zorundayız.

LGBT Bayragına İzin Vermek Ne Demek!…
Son Güncelleme :

26 Mart 2024 - 1:21

LGBT ideolojisin tehlikleri  konusunu işlemeye devam ediyoruz. Toplumumuz LGBT İdeolojisine  dair  gerekli bilgiyi alana kadar. Toplumumuzu yönetmeyi talep eden kişilerin üç beş oy alacağım diye LGBT ideolosine siyonistlerin bakış açısıyla bakmalarının  yanlış olduğunu onlara anlatana kadar bu konuyu işlemeye devam etmek zorundayız.

LGBT’ye karşı olmak için  bir insanın  sadece müslüman veya sağcı liberal olmasına  gerek yok. Veya bir insan solcu  diye LGBT destekleyecek diye bir şey söz konusu da değil. Eğer öyle olmuş olsa Rusya 2023 yılında kanun çıkartarak LGBT propagandasını yasaklamaz. Yapanlara para cezası, ısrar edenlere ise hapis cezası vermezdi.

Eğer LGBT olayı bir bireyin özgürlüğü olsa idi Macaristan 22 Milyar Euroluk yardım paketini kendi ülkerinde LGBT’nin tehlikelerine karşı, aileyi korumak için çıkartıkları yasaları iptal etmeyi şart koşan Avrupa Birliğine rest çekmezler, 22 miyar euroyu ellerinin tersleriyle itmezlerdi…

Günümüzde  bir çok belediyenin sözüm ona etkinlik adı altında sağı solu LGBT’yi  temsil eden gök kusağı renkleri ile boyayarak güya özgürlüklerden yana oldukları mesajını verirken, Polanyada aynı renkleri kullanmanın  LGBT’nin  reklamını yaptığı için  yasaklamaların sebepleri bilmeleri gerekiyor.

Ama Maalesef bilmiyorlar eğer bilselerdi mesela  Sn. İmamoğlu ile Sn. Yeğin  hafta sonu ilçemizde yaptıkları  açılışta  “Ekrem ve Alper Başkanla Özgürce Yaşam Gelecek LGBT… pankartını gördükler an müdahele eder, derhal kaldırırlardı. Belki o pankartı taşıyan bile tehlikenin ne olduğunu bilmeyebilir ama ben bu şehir, ben bu ilçeyi yöneteceğim diyen insanların LGBT ideolijisinin tehlikelerini bilmemeleri kabul edilemez.

Belkide ülkemizin en büyük sorunu, bizi yönetmeye talip olan  insanların ne bilmeleri gerektiklerini bilmemeleri ama bizim pes etme lüksümüz  yok. Biz sabırla halkımızı tehlikelere karşı uyarmaya devam edeceğiz.  Asla bu milletin evlatlarını siyonistlerin kurduğu içerisinde de LGBT olan yapılara teslim etmeyeceğiz.

Selamün Aleyküm Sağlıcakla Kalın.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.