POYRAZ’DAN ÜNİVERSİTE VE LİSEYE HAZIRLIKTA DİJİTAL DERSHANE DESTEĞİ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

29 Nisan 2024 - 08:48

POYRAZ’DAN ÜNİVERSİTE VE LİSEYE HAZIRLIKTA DİJİTAL DERSHANE DESTEĞİ

POYRAZ’DAN ÜNİVERSİTE VE LİSEYE HAZIRLIKTA DİJİTAL DERSHANE DESTEĞİ
Son Güncelleme :

27 Eylül 2023 - 8:44

Çekmeköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite ve lise sınavına hazırlanan öğrencilere dijital dershane projesiyle destek oluyor.

Eğitim ve Öğretime büyük destek veren ve bir eğitim vadisi olarak adlandırılan Çekmeköy Belediyesi, ilçedeki tüm devlet okullarında üniversiteye ve liseye giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine binlerce online içerik imkanı sunan “Pakodemy” dijital dershane uygulaması hediye etti.

Dijital dershane uygulaması içerisinde; 15 yayınevi, 350 binden fazla soru, 1000 saat üzeri canlı dershane, denemeler, konu tarama testleri, 3 bin adet öğretmen ödevi, 30 binden fazla konu anlatım ve soru çözüm videosu barındırıyor. Uygulama içerisinde yer alan yapay zeka modülü ile öğrencilerin cevaplarına göre takip gerçekleştiren sistemde kullanıcının hangi ders ve konularda yoğunlaşması gerektiğiyle ilgili yol da gösteriliyor. Öğrenciler, kullanıcı adı ve şifreleri ile dijital dershaneye diledikleri yerde telefon ya da tabletlerinden girerek bu sayede istedikleri zaman sorun çözerek sınava hazırlık yapabilecekler.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Fatma Talip Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir araya gelerek uygulamanın kullanıcı adı ve şifre dağıtımını gerçekleştirdi. Başkan Poyraz tarafından dağıtılan kartlar üzerinde kapalı olarak yer alan kısmı kazıyarak elde ettikleri şifreler ve kullanıcı adları ile öğrenciler “Pakodemy” uygulaması üzerinden dijital dershaneye erişim sağlayabilecek.

POYRAZ: GENÇLERİMİZ YAPAY ZEKA MODÜLÜ İLE SINAVA HAZIRLANIYOR

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Artık ilçemizde gelenekselleşen dijital dershane kartlarımız bu yılda lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bu uygulama ile dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman sisteme giriş yaparak soru çözümlerini gerçekleştirebilecek. Yapay zeka modülü ile sınava hazırlık sürecinde eksiklerinizi görerek tespit etme imkanına sahip olacaksınız. Bu yıl sınava girecek öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar ile dolu bir eğitim hayatı diliyorum. İnşallah bu güzel vatanımıza iyi hizmetler edecek konuma gelirsiniz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.