ÇEKMEKÖY BELEDİYESİNDEN OKULLARA TEMİZLİK SETİ DESTEĞİ DEVEM EDİYOR « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

29 Nisan 2024 - 15:54

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİNDEN OKULLARA TEMİZLİK SETİ DESTEĞİ DEVEM EDİYOR

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİNDEN OKULLARA TEMİZLİK SETİ DESTEĞİ DEVEM EDİYOR
Son Güncelleme :

27 Eylül 2023 - 8:36

Çekmeköy Belediyesi, ilçe genelindeki tüm devlet okullarında her yıl yaptığı temizlik malzemesini desteğini bu yılda sürdürüyor.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi okullarda bakım, onarım ve tadilat işlerini tamamlayan Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu Kapsamda öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almasını destekleyen Çekmeköy Belediyesi, ilçedeki 53 devlet okulunda her yıl olduğu gibi bu yılda da temizlik malzemesi desteğinde bulundu.

Okullara teslim edilen temizlik malzemesi setleri içerisinde; Sıvı El Sabunu, Çamaşır Suyu, Sıvı Arap Sabunu, Yüzey Temizlik Maddesi, Sıvı Bulaşık Deterjanı, Cam Temizleme Maddesi, Banyo Temizleme Maddesi ve Sıvı Ovma Maddesi yer alıyor.

Eğitim alanında öğrencilerimiz için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “ Eğitim alanında ilçemizdeki devlet okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için yanlarında olmaya devam ediyoruz. Evlatlarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullarımıza içerisinde çeşitli temizlik malzemelerinin bulunduğu setleri teslim ettik. Her gerçekleştirdiğimiz bu hizmetimizi bu senede sürdürüyoruz. Sağlıklı bireyler sağlıklı toplumların yapı taşlarıdır. Evlatlarımızın en iyi şekilde eğitimlerini almaları için elimizden gelen yardımları yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.