HERKES KAZANMIŞ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

27 Nisan 2024 - 06:31

HERKES KAZANMIŞ

HERKES KAZANMIŞ
Son Güncelleme :

11 Mart 2024 - 9:34

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala meydanlarda yine herkes iktidar!…

Alanlara bakınca aklıma 2023 seçimleri geliyor. Hatırlayalım muhalefet bloğu her alanda kendilerini iktidar ilan ederken iktidar mensupları da bu seçim kaybedilmiş diyerek geziyordu. Bu günlere bakınca aynı fotoğrafı görüyorum.

Seçime az bir süre kaldı. Sancaktepe’de Belediye Başkan adayları ve meclis üyesi adayları netleşti. Özellikle meclis üyelerine bakınca her seçim farklı partilerde olan bazı isimlerin bu seçimde de yine partilerinin değiştiğini görüyorum. İlginç olan vatandaş bu şekilde her seçimde parti değiştirenleri yakından takip ediyor. Adaylar bu durumu karşı taraftan oy olarak döneceğini düşünüyor. Yalnız yıllardır partilerine hizmet etmişlerin sıcak bakmadığını görüyorum.

Aday olan her isim ben aday oldum. Sancaktepe kazanacak diyerek yola çıktı. 2018 yılında Sancaktepe ismini alan bölgemiz yeni bir ilçe olmasına rağmen nüfusu 500 bine yaklaştı. İlçemizde 81 ilin nüfusuna kayıtlı insanlar yaşıyor. Bu seçimde de Sancaktepe’nin yarınları için 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacaklar.

Pankartlar Tehlike Saçıyor…

Yaklaşık üç aydır ilçemiz seçim atmosferine girmiş durumda. Belediye Başkan aday adaylıkları ile başlayan ilçe genelinde pankartlama bana göre abartılı şekilde gidiyor. Gökyüzüne bakınca adayların görsellerinin yanında yol kenarlarında adete arka taraf gözükmesin diye çalışmalar yapılıyor. Yol kenarına yapılan afişlemelere bakıldığında özellikle yuvarlak kavşak veya dar bağlantılarda bazı adayların afişleri tehlikelere yol açıyor.

Cuma akşamı babamı ziyarete giderken Çamsan AVM ve Hastane tarafına dönmek için hamle yaptığında kavşağa çekilmiş olan pankartlardan dolayı karşı taraftan gelen aracı görmedim. Normal yolunda gelen araç ile kıl payı kurtardım. Buradan siyasi parti yetkililerine sesleniyorum. Her taraf sizin olsun kavşaklar ve dönemeçleri sürücülere bırakın. Buradan tüm yetkililere çağrımdır önlem alınmalı…

Selam ve Dua İle…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.