SANCAKTEPE’DE 28 ŞUBAT UNUTULMADI « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

30 Nisan 2024 - 05:18

SANCAKTEPE’DE 28 ŞUBAT UNUTULMADI

27, yıl önce kamuoyunda Post Modern Darbe olarak bilinen 28 Şubat Darbesi Sancaktepe’de unutulmadı. Sancaktepe Eğitime Destek Platformu 28 Şubat Darbesi ve Şehitleri Anma Programında O gün bizler vaz geçmedik dimdik durduk. O günlerden bugünlere kolay gelmedik diyen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 28 Şubat döneminde başörtülü öğrencilerin yaşadıklarını aktarırken salonda duygu dolu anlar yaşand

SANCAKTEPE’DE 28 ŞUBAT UNUTULMADI
Son Güncelleme :

04 Mart 2024 - 20:03

27, yıl önce kamuoyunda Post Modern Darbe olarak bilinen 28 Şubat Darbesi Sancaktepe’de unutulmadı. Sancaktepe Eğitime Destek Platformu 28 Şubat Darbesi ve Şehitleri Anma Programında O gün bizler vaz geçmedik dimdik durduk. O günlerden bugünlere kolay gelmedik diyen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 28 Şubat döneminde başörtülü öğrencilerin yaşadıklarını aktarırken salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Sala ile başlayan program Kuranı Kerim Tilaveti ve 28 Şubat Post Modern Darbe döneminde yaşananları anlatan Sinevizyon ile başlayan program Sancaktepe’de eğitim, kültür, sanat, spor, insani yardım gibi birçok alanda çalışma yapan sivil toplum kuruluşları ortaklaşa düzenledi.  28 Şubat Darbesi ve Şehitleri Anma programına Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan, STK Temsilcileri ve Sancaktepe Eğitime Destek Platformu üyeleri katıldı.

28 Şubat Darbesi ve Şehitleri Anma Programında Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, 28 Şubat döneminde yaşananlara değindi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 28 Şubat döneminde başörtülü öğrencilerin yaşadıklarını aktarırken salonda duygu dolu anlar yaşattı. Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan şehitliğin önemine vurgu yaparken Sancaktepe Eğitime Destek Platformu adına Yasin Aka, “Ülkemizin yakın geçmişinde vuku bulan ve Müslümanlara her alanda haksızlık yapılmasına sebep olan 28 Şubat Darbesini doğru anlamak, 28 Şubat Darbesini yapan zihniyeti iyi tanımak, bu zihniyetle doğru mücadele etmemizi kolaylaştıracaktır. Unutursak, unutturursak, tarih tekerrür eder ve aynı haksızlıklara tekrar uğrarız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.