LGBT VEBASI -4 (EKRANLARDA LGBT REKLAMI) « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

27 Nisan 2024 - 06:27

LGBT VEBASI -4 (EKRANLARDA LGBT REKLAMI)

LGBT VEBASI -4  (EKRANLARDA LGBT REKLAMI)
Son Güncelleme :

02 Şubat 2024 - 23:01

 

Aile bir toplumun en değerli varlığı. Eğer bir toplum aile kurumunu korumayı başarmazsa kendine ait olan her şeyi kaybetme ihtimali çok yüksektir.

Bu her şey; Ahiretini, Devletini, özgürlüğünü, sevdiklerini, sağlığını mutluluğunu huzurunu yani her şeyini kaybetme ihtimali çok yüksek olur. O yüzden aile kurumu bir toplumun en değerli varlığıdır.

Sizin için önemli olan bir şey düşmanlarınızın hedefinde olacağı için korunması gerekir.

Bizim en büyük düşmanımız Yahudiler ve onların pis planlarının uygulamak için çalışmalar yapan Siyonistlerdir.

Aile kurumunun yapısını bozmak, sapkın hedeflerine ulaşmak isteyen Siyonistlerin Dünya’daki en büyük hedefidir.

Ülkemizde 22 milyon üzerinde aile var. Siyonizm aile kurumunu bozmak için kapı kapı dolaşacak hali olmadığı için televizyonlarda yayınlanan yayınlar hayati önem taşıyor. Bu önemin farkına vardığınızda örneğin Polonya’da televizyon dizilerinde eşcinsel bireylere rol verilmesine asla izin verilmiyor.

Peki, bizde hemen hemen her programın içerisine monte edilmiş bir eşcinsel birey ile sanki eşcinsellik normalmiş gibi insanlara empoze edilmeye çalışıyor.

Bu dizileri kim finans ediyor: Yahudi şirketler…

Bu dizileri kim seyrediyor: Türk toplumu…

Bu dizilerden kim zarar görüyor: Türk Aile Kurumu…

Buna kim önlem almalı: DEVLETİMİZ.

Aynı Rusya gibi LGBT İdeoloji Terörizm ile eş görüp tüm Eşcinsel faaliyetlerini yasaklamalıyız. Macaristan, Polonya dahil bir çok ülke şu anda LGBT ideolojisine karşı savunma mekanizmaları geliştiriyor.

Televizyon dizilerinde sağlığa zararlı olduğu için, çekilen sahnede eğer sigara veya alkol içtiği bardak varsa, buzlama yapılır. Yapılan buzlama görünürde içilen sigarayı tamamen ortadan kaldırmaz. Söyle düşünenlerimiz olabilir buzlamaya ne gerek var. Sigara içtiği belli oluyor zaten! Fakat olay böyle değildir o yapılan buzlama ile beynimiz sigaranı zararlı olduğunu kodluyor. Eğer siz o buzlamayı yapmazsanız beynimiz sigara içmeyi normal bir şeymiş kodlamış olur. O yüzdem zararlı şeyler, seyredenlere kötü örnek olmasın için ya hiç göz önüne getirilmez ya da buzlanarak kapatılır.

Eşcinsel karakterleri sigara gibi buzlayamayacağınıza göre. Televizyon dizilerinde rol almasına izin vermeyin.

Selamün Aleyküm Sağlıcakla Kalın.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.