ŞEYMA DÖĞÜCÜ YENİDEN ADAY! « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

28 Nisan 2024 - 23:39

ŞEYMA DÖĞÜCÜ YENİDEN ADAY!

Şeyma Döğücü tekrar Sancaktepe Belediye Başkanı adayı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olan Şeyma Döğücü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ YENİDEN ADAY!
Son Güncelleme :

20 Ocak 2024 - 12:40

SANCAKTEPE

Şeyma Döğücü tekrar Sancaktepe Belediye Başkanı adayı. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olan Şeyma Döğücü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

 

Ülkemiz 31 Mart 2024 yerel seçimlere kitlendi. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayını açıkladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan törende İstanbul’un tek Kadın Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü tekrar Sancaktepe Belediye Başkanı olarak açıkladı.

‘Yeniden İstanbul’ sloganı ile AK Parti İstanbul adaylarını Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan törende AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şeyma Döğücü’yü Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak ilen etti. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü aday olarak elini kaldırdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, Sancaktepe İlçe Koordinatör Milletvekili Hulisi Şentürk, Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça ve Gençlik Kolları Başkanı Emrah Albayrak, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’ye eşlik etti.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye Ak Parti ilçe başkanlığı tarafından ilçe başkanlık önünde bu akşam Saat 19.00’da karşılama yapılacak.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ KİMDİR?

1965 yılında Çorum’da doğdu. Çorum İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Mazlum-Der, Hukukçular Derneği, Hukukçu Hanımlar Derneği, IHH İnsani Yardım Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı ve insan hakları alanında gönüllü çalışmalar yaptı.

AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte 2002 yılında İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Üyesi olarak siyasete adım attı. İl Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı, Siyasi Hukuki İşler Birim Başkanı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı ve Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevlerini üstlendi.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2012 yılında yapılan AK Parti İl Kongresi’nde Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesinin ardından Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak görev yaptı. 2013-2014 yıllarında Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı oldu. 2015 Aralık ayında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olarak göreve getirildi. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı oldu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilerek Sancaktepe Belediye Başkanı olan Şeyma Döğücü, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde tekrar Sancaktepe Belediye Başkan Adayı oldu. Şeyma Döğücü Evli ve üç çocuk annesi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.