BURHAN CANER: HALKIN SORUNLARINI ÇÖZECEK YÖNETİM GETİRECEĞİZ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

28 Nisan 2024 - 20:34

BURHAN CANER: HALKIN SORUNLARINI ÇÖZECEK YÖNETİM GETİRECEĞİZ

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken Sancaktepe siyasetinde de hareketli günler yaşanıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’na atanan Burhan Caner, ilçe binasında partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Caner’e partililerle buluşmasında İYİ Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Cemal Doğan da eşlik etti.

BURHAN CANER: HALKIN SORUNLARINI ÇÖZECEK YÖNETİM GETİRECEĞİZ
Son Güncelleme :

26 Aralık 2023 - 8:10

SANCAKTEPE

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken Sancaktepe siyasetinde de hareketli günler yaşanıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’na atanan Burhan Caner, ilçe binasında partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Caner’e partililerle buluşmasında İYİ Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Cemal Doğan da eşlik etti.

 

1993 yılında Yenidoğan’a taşındığını belirten çiçeği burnunda ilçe başkanı Burhan Caner, “Siyasete 93 yılında belde başkanlığı yaparak başladım. Sonrasında belediye başkan adayı oldum. İYİ Parti’nin kuruluşu ile birlikte Sancaktepe ilçe başkan yardımcısı olarak görev aldım. Bir dönem İstanbul İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Sancaktepe’de ilçe başkanının istifa etmesiyle İYİ Parti İl Başkanlığı’nın onayıyla İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı’na atandım” dedi.

 

Türk siyasetinde AK Parti’nin alternatifinin İYİ Parti olduğunu belirten Caner, “Sancaktepe halkı, sol belediye burayı verme taraftarı değildir. Yani bugün Sarıgazi biraz sol ağırlıkta olsa bile Samandıra ile Yenidoğan seçmeni Sancaktepe yönetimini sağ bir partiye teslim edecektir. Biz de alttan CHP’nin AK Parti’nin alternatifi olarak İYİ Parti’yi güçlü bir şekilde hazırlarsak vatandaşlarımız Sancaktepe’yi yönetme yetkisini bize verir. Önümüzdeki yerel seçime bu doğrultuda hazırlanıyoruz. Önce milletin gönlüne gireceğiz, sonra oylarına talip olacağız” şeklinde konuştu.

BURHAN CANER: HALKIN SORUNLARINI ÇÖZECEK YÖNETİM GETİRECEĞİZ

Belediye başkan adaylarının belirlenmesinden sonra sahada var güçleriyle çalışacaklarına dikkat çeken Caner, “Sancaktepe’de bulunan arkadaşların birçoğu kurucu arkadaşlar. Bu ekiple yürürsek kartopu gibi büyüyeceğimizden eminim. Atacağımız isabetli adımlarla seçime kadar kocaman bir aile olacağımızı hep beraber göreceğiz. Adayımızı belirleyip sahaya çıktığımızda etkisini basın mensupları olarak sizler ve halkımız da görecek. Oluşturacağımız yönetim Sancaktepe’nin bağrından kopan insanlardan oluşacak. Halkın sorunlarını çözecek insanları yönetime getireceğiz. Sancaktepe’de eğitim sorunu var. Öğrenciler 40 kişilik sınıfta okuyor. Çocuklarımızın bir kısmı taşımalı eğitimle dışarı taşınıyor. Bununla beraber ciddi bir ulaşım sorunu var. Mesela Sarıgazi’den girişler sıkıntılı, Samandıra merkez sıkıntılı, otoban girişleri sıkıntılı. Bunların bir an önce çözülmesi lazım. Gençlerimizin ciddi sorunları var. Bunların başında uyuşturucu problemi geliyor. Bunun için de çözüm önerilerimiz hazır” dedi.

CEMAL DOĞAN: BEN BU YOLA BAŞ KOYDUM

İlçe Başkanının ardından söz alan İYİ Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Cemal Doğan ise hem aday adaylık süreci hem de Sancaktepe’nin sorun ve sıkıntılarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Doğan, “Bizim davamız ülkenin bekası. Bize gönülden yol arkadaşlığı yapacak kişiler lazım. Bugün varız. Çıkarları için olanlar hepsi gitsin. Buyursun gitsinler. Bizim davamız ülkenin bekası. Bize gönülden yol arkadaşlığı yapacak kişiler lazım. İnsanın davası bulunduğu semtin ve ülkesinin bekası olmalı. Ben bu yola baş koydum. Bu yoldayım. Sizlerle beraber hareket etmeye varım. Canımla malımla ailem ve çocuklarımla beraber bu yola adayım. Allah izin verirse de Sancaktepe’de çok güzel işler başaracağıma inanıyorum. Birileri gibi sizlere yol yapacağız, asfalt yapacağız, kültür merkezleri açacağız gibi. Eylemlerle değil, Sancaktepe’nin 9.000 tane çocuğu bugün açıkta ve hiçbiri hiçbir şekilde okuyamıyor. Sancaktepe halkının birçoğu da ikametgahlarını taşıyarak çocuklarını belli semtlerde okutuyor. Parası olmayanlar 40 kişilik 50 kişilik okullara mahkum durumda. İlk işimiz Sancaktepe’de her mahalleye okul yapma sözü veriyoruz” dedi.

DOĞAN: SANCAKTEPE’DE SEÇİMİ SİZLERLE KAZANACAĞIM

Sancaktepe‘de gençler, yaşlılar ve sokak hayvanları için ekstra çalışmalar yapacaklarını ifade eden Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim çınarlarımız var, ihtiyarlarımıza kimse değer vermiyor. Bugün ‘hanım gel ben seni alayım da bir kahve içmeye gidelim’ diyebilecekleri hiçbir yer yok. İlk işimiz çınarlarımıza oturma alanları açacağız. Sancaktepe’nin bugün 6 mahallesi olan Yenidoğan’da çocuk ölümü oluyor. Neden diyeceksiniz? Onun da araştırmasını yaptık. En çok ölüm nedeni kalp krizi… Çünkü burada oturan vatandaşlarımız hastanelere ulaşamıyor. Yenidoğa’nın 6 mahallesi olmasına rağmen bir tane hastanesi dahi yok. Biz bunları başaracağız. Uyuşturucuyla mücadele eden bir yönetim sergileyeceğiz. Bununla alakalı da ciddi çalışmalar yapıp sokaklarda yatan çocuklarımıza, uyuşturucu bağımlısı çocuklarımıza en iyi hizmeti biz vereceğiz. Bugün çağımız teknoloji çağı gençlerimize biz ne yapacağız biliyor musunuz? Yazılım okulları açacağız. Kültür merkezlerinin bugün amacı ne? Kültür merkezlerinin rant yeri… Hanginiz faydalanıyor? Hiçbiriniz… Neden? Çünkü kültür merkezleri para aklama yerleri. Biz kültür merkezlerini önemseyeceğiz, kültür merkezlerin yanına da gençlerimiz için yazılım okulları açacağız. Biz Sancaktepe için pırıl pırıl bir geçmişe sahibiz. Yüzümüzün akıyla Sancaktepe’de seçimi sizlerle kazanacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.