SANCAKTEPE ARDAHAN DERNEĞİNDEN TÜRKİYE’NİN İLK ÇOCUK STAND-UP GÖSTERİSİNE DAVET « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 07:20

SANCAKTEPE ARDAHAN DERNEĞİNDEN TÜRKİYE’NİN İLK ÇOCUK STAND-UP GÖSTERİSİNE DAVET

Şefkat Yerimdar dizisinde oynadığı Hamamcı rolü ile 7’den 70’e herkesim sevgisini kazanan Tiyatro Sanatçısı Murat Makar’ın çocuklara özel hazırladığı ve oynadığı İnteraktif STAND-UP gösterisi “İçimde Hayat Var” oyununa Sancaktepe Ardahan İl Dernek Başkanı Mustafa Doğru, “Sancaktepe’li tüm çocuklarımızı ülkemizde çocuklara özel ilk olan “İçimde Hayat Var” oyununa bekliyorum” dedi.

SANCAKTEPE ARDAHAN DERNEĞİNDEN TÜRKİYE’NİN İLK ÇOCUK STAND-UP GÖSTERİSİNE DAVET
Son Güncelleme :

18 Aralık 2023 - 22:56

SANCAKTEPE

Türkiye’nin ilk Çocuk STAND-UP “İçimde hayat var” gösterisi Sancaktepe’li çocuklara özel gösterisine hazırlanıyor. Sancaktepe Ardahan İl Derneğinden Türkiye’nin ilk Çocuk STAND-UP gösterisine Sancaktepe’li çocuklara özel ücretsiz davet.

2017-2018 yıllarında FOK TV de yayınlanan dönemin ekranlarının sevilen dizisi Şefkat Yerimdar dizisinde oynadığı Hamamcı rolü ile 7’den 70’e herkesim sevgisini kazanan Tiyatro Sanatçısı Murat Makar’ın çocuklara özel hazırladığı ve oynadığı İnteraktif STAND-UP gösterisi “İçimde Hayat Var” oyununa Sancaktepe Ardahan İl Dernek Başkanı Mustafa Doğru, “Sancaktepe’li tüm çocuklarımızı ülkemizde çocuklara özel ilk olan “İçimde Hayat Var” oyununa bekliyorum” dedi.

MUSTAFA DOĞRU: DERNEK OLARAK YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TÜM ÇALIŞMALAR ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu çalışmalar ile Sancaktepe’de İl STK’ları arasında farklı çalışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Ardahan İl Dernek Başkanı Mustafa Doğru, “çocuklara özel ilk gösteri için çalışmalarımız tamam. Oynadığı dizilerde ve 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Tiyatro Sanatçısı Murat Makar’ın hazırlayıp sahnelediği “içinde hayat var” isimli Türkiye’nin ilk çocuk STAND-UP gösterisini Sancaktepe’li çocuklarımıza ayağına ücretsiz olarak getirdik. 22 Aralık Cuma Akşamı Saat 19:30 da Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür Merkezinde Tiyatro Sanatçısı Murat Makar’ın hazırlayıp sahneleyeceği “içinde hayat var” oyununa tüm Sancaktepe’li çocuklarımızı aileleri ile bekliyorum. Dernek olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalar çocuklarımız için. Yani yarınlarımız için’ ifadelerini kullandı.

 

ÜCRETSİZ olarak Sancaktepe Ardahan İl Derneği tarafından Tiyatro Sanatçısı Murat Makar’ın oynadığı “İçimde Hayat Var” isimli STAND UP gösterisi 22 Aralık Cuma Akşamı Saat 19:30 da Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür Merkezinde Sancaktepe’li Çocukları bekliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.