TURGAY AKPINAR’DAN BAŞHEKİM YAPRAK’A ZİYARET « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 00:57

TURGAY AKPINAR’DAN BAŞHEKİM YAPRAK’A ZİYARET

TURGAY AKPINAR’DAN BAŞHEKİM YAPRAK’A ZİYARET
Son Güncelleme :

30 Kasım 2023 - 15:33

Sancaktepe’de yeni göreve atanan Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak yeni göreve başlayan Doç. Dr. Gökhan Yaprak’ı ziyaret etti.

Yaprak’ın Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Akpınar, hayırlı olsun temennisinde bulunurken yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Akpınar’ın ziyaretinde kendisine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkan yardımcıları eşlik ederken, Başhekim Yaprak’ da yine Başhekim yardımcıları hazır bulundu.

İkili arasında geçen ziyaret sohbetinde Hastane başhekimi Yaprak; bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hastane hakkında bilgi verdi ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve halka daha iyi hizmet sunmak için çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.