EMRE USTAOĞLU EYÜPSULTAN’DAN ADAY ADAYI OLDU « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 00:04

EMRE USTAOĞLU EYÜPSULTAN’DAN ADAY ADAYI OLDU

EMRE USTAOĞLU EYÜPSULTAN’DAN ADAY ADAYI OLDU
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 15:49

Emre Ustaoğlu 2024 yerel seçimleri için, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu tamamladı.

Türkiye yerel seçimler için sandık başına Mart ayında gidecek. Siyasi Partilerin Yerel seçim takviminin netleşmesiyle beraber aday adaylıkların açıklamaları da ilan ediliyor. Bu sürece katılan en son isimlerden biri de Ak Parti Eyüpsultan ilçe Belediye Başkan aday adayı Emre Ustaoğlu oldu.

EMRE USTAOSMANOĞLU KİMDİR?

Emre Ustaosmanoğlu, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday’ıdır. 1985 yılında Eyüp’te doğan Emre Ustaosmanoğlu aslen Trabzon / Of nüfusuna kayıtlıdır. 2001 yılında Eyüp İmam-Hatip lisesini bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarından itibaren Milli Görüş teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. Reklam & Organizasyon alanında faaliyette göstermektedir. Emre Ustaosmanoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Emre Ustaosmanoğlu’nun Twitter’da 2300 takipçisi bulunmaktadır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.