KAYMAKAM KARAKAYA’DAN BAŞHEKİM YAPRAK’A İADE-İ ZİYARET « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 10:39

KAYMAKAM KARAKAYA’DAN BAŞHEKİM YAPRAK’A İADE-İ ZİYARET

KAYMAKAM KARAKAYA’DAN BAŞHEKİM YAPRAK’A İADE-İ ZİYARET
Son Güncelleme :

27 Kasım 2023 - 17:07

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’ı ziyaret etti

Ziyarette göreve yeni başlayan Başhekim Yaprak, Kaymakam Karakaya’yı makam odasında ağırladı. Samimi bir havada geçen ziyaret sonrası Kaymakam Karakaya Başhekime sağlık alanında yapılan her türlü yeniliğe ve hizmete gereken desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Misafirperverliği için Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a teşekkürlerini iletirken Kaymakam Karakaya, öte yandan bu ziyareti Sancaktepe Kaymakamlığının sosyal medya hesabından da bir mesajla da paylaştı. Kaymakamlık mesajında:

“Sancaktepe @prof.dr.ilhanvarank.eah Başhekimi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a iade-i ziyarette bulundu” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.