DÖĞÜCÜ BAŞHEKİM DOÇ. DR. GÖKHAN YAPRAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 00:36

DÖĞÜCÜ BAŞHEKİM DOÇ. DR. GÖKHAN YAPRAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

DÖĞÜCÜ BAŞHEKİM DOÇ. DR. GÖKHAN YAPRAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Son Güncelleme :

27 Kasım 2023 - 11:50

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni atanan Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak’ı makamında ziyaret etti. İlçeye hizmetlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu.

Yeni görevine başlayan Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak’ı ziyaret ederek yeni görevinde üstün başarılar diledi.

Ziyarette hastanenin mevcut durumu, hizmet kapasitesi ve ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişi yapan Şeyma Döğücü, sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulması için yapılacak çalışmalar üzerinde görüş aldı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.