SANCAKTEPELİ KIZ FUTBOLCULAR ÇANAKKALE’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 10:12

SANCAKTEPELİ KIZ FUTBOLCULAR ÇANAKKALE’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ

SANCAKTEPELİ KIZ FUTBOLCULAR ÇANAKKALE’DEN GALİBİYETLE DÖNDÜ
Son Güncelleme :

26 Kasım 2023 - 10:10

TFF Kadınlar ikinci ligi maçında Çanakkale Dardanelspor karşısında kazanan konuk takımı Sancaktepe Belediye Spor Kadın takımı oldu.

Çanakkale 18 Mart Stadyumunda oynana maça etkili başlayan ev sahibi takım karşısında kontrollü bir oyun anlayışı ile çıktığı maçta Sancaktepe Belediyespor, ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Sancaktepe Belediyesporlu kadın futbolcular, Tecrübeli teknik Direktör İsmail Aras tarafından yapılan stratejik oyuncu değişiklikleri ile oyuna giren Kübra Altıntaş ve Nihan üçerler sayesinde maçın ritmi ve temposu arttı. Sahada Sancaktepe Belediye SK’lu oyuncularının gösterdiği mücadelenin sonucunda, takım arkadaşlarının pas trafiğini sağlaması sonucu galibiyet golü Hava İsgi’nin ayağından geldi. Müsabaka, Sancaktepe Belediye Sk 1-Çanakkale Dardanelspor 0 şeklinde sona erdi.

Öte yandan Galibiyetin, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde gelmesi galibiyeti daha da anlamlı kıldı.

FİKSTÜR - 03 Mayıs 2024, Cuma

Tümünü Gör

20:00

BeşiktaşvsÇaykur Rizespor

20:00

MKE AnkaragücüvsCorendon Alanyaspor

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.