DÖĞÜCÜ VE KABAKTEPE AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASINDA OY KULANDILAR « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

29 Nisan 2024 - 00:33

DÖĞÜCÜ VE KABAKTEPE AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASINDA OY KULANDILAR

DÖĞÜCÜ VE KABAKTEPE AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASINDA OY KULANDILAR
Son Güncelleme :

26 Kasım 2023 - 15:07

AK Parti teşkilatları İstanbul İl Başkanlığında 31 Mart 2024 de yapılacak olan yerel seçimler için temayül yoklaması yaptı.

Elektronik olarak gerçekleştirilen temayül yoklamasında 11 bin AK Partili teşkilat üyesi oy kullandı. İstanbul AK Parti İl Başkanlığında Temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin başkanlık etti.

Mevcut belediye başkanlarının aday adaylık başvurusu yapmadığı süreçte İstanbul AK Parti İl başkanlığında yapılan temayül yoklamamsında Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’de oy kullandı.

İstanbul’un 39 ilçesinde aday adaylarının yarıştığı temayül yoklamasında Sancaktepe aday adayları da yarıştı. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen belediye başkan adayları için son viraja girilmiş oldu.

“Milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” 

Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanlığında yapılan temayülün sona erdiğini duyuran İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “AK Parti İstanbul teşkilatları olarak 16.30 itibari ile seçim öncesi temayül yoklamamızı tamamladık. Her adımda milletimize hizmet etme azmiyle dolu, çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“Durmak yok, yola devam”

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise oyunu kullandıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İstanbul’umuz ve Sancaktepe’miz için hayırlara vesile olsun” dedi. Döğücü yaptığı paylaşımda, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri vesilesiyle düzenlenen temayül yoklamasında kıymetli teşkilatımızla birlikte oyumuzu kullandık.    İstanbul’umuz ve Sancaktepe’miz için hayırlara vesile olsun. Durmak yok, yola devam!”    ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.