DR.GAZİ KARAKURT: SANCAKTEPE’Yİ HALK İLE YÖNETECEĞİZ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

28 Nisan 2024 - 18:32

DR.GAZİ KARAKURT: SANCAKTEPE’Yİ HALK İLE YÖNETECEĞİZ

DR.GAZİ KARAKURT: SANCAKTEPE’Yİ HALK İLE YÖNETECEĞİZ
Son Güncelleme :

25 Kasım 2023 - 16:52

DR Gazi Karakurt CHP’den Sancaktepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimleri Sancaktepe’de ipi önde göğüsleyeceğine inanan Dr. Gazi Karakurt, ilçedeki görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek hem aday adaylık sürecini hem de seçimi kazanması durumunda ilçede hayata geçirmek istediği projelerini paylaştı.

Amacının kesinlikle birilerini kırmak ya da dökmek olmadığını ifade eden Karakurt, ilçede birleştirici güç olacaklarını ifade ederken şu sözleri kullandı.

“HALKÇILIK EN ÖNEMLİ DÜSTURUMDUR”

Geçmiş dönemdeki çekişmelere değinen Karakurt, “O süreçlerin tamamını birebir gözlemledim. İyi hekimlik doğru teşhisle başlar. Teşhisi doğru koymazsak sonuçları yüz güldürücü olmaz. O tartışmaların ilçemize kazanımdan çok kaybettirdiğini tespit etmiş durumdayız. İlçe parti örgütümüzün bu tür tartışmalara bir daha girmemesi için elimizden gelen bütün siyasal nezaketi göstereceğiz. Bütün partili arkadaşlarım benim başımın tacıdır. Parti içerisinde önce birlik olmayı becermemiz lazım. Bu düşünce ile hareket etmemiz lazım. Bütün arkadaşlarımı da bu düşünceye davet ediyorum. Adaylık konuşmamda herkese bir zeytin dalı uzattık. Birleşmenin sadece parti de olması da yeterli değil. Parti dışındaki bütün halk çevrelerinin birleştirici gücü olmaya çalışıyoruz. Özellikle mevcut yapıda kaybedenler, ezilenler, ekonomik olarak darboğaza girenler, sosyal taleplerinin karşılanmadığını düşünen herkesle birleşme zorunluluğumuz var. Halkçı partinin halkçı başkan adayı, halkçı doktor olarak sokağa çıkmak istiyorum. Halkçılık bizim en önemli düsturumuzdur” ifadelerini kullandı.

“SANCAKTEPE’DE DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTIK”

15 yıldır iktidar belediyesinin ilçeyi yönettiğini ve yapılanlardan memnun olmadıklarını vurgulayan Karakurt, “Siyaset yapma isteği halkın bütçesini yönetme talebidir. Halkın bütçesini halk için harcamak isteyen bir arkadaşınızım. Arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda ilçemizin yeni bir yüze, yeni bir söyleme ve yeni bir dile ihtiyacı olduğuna kanaat getirdik. Bunun ancak bizim üreteceğimiz kadrolarla ve bizim üreteceğimiz siyaset anlayışla mümkün olacağını düşündüğümüz için böyle bir yola çıktık. Bu ilçe değişebilir, dönüştürülebilir. Sosyal anlamda, siyasal anlamda Anadolu yakasındaki en güzel ilçelerden biri olabilir. 15 yıllık bir iktidar var ilçede. Bu iktidardan memnun olmayanlardanız biz. Yaptıklarına teşekkür ederiz ama yapmadıklarının daha çok olduğunu düşünüyoruz. Halkın tamamına hitap edecek kişi olduğumuz için, seçimi alacak kadronun bizler tarafından oluşturulabileceğine inandığımız için yola çıktık” dedi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.