LGBT VEBASI 3 (DÖNÜŞÜM TERAPİLERİ) « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

27 Nisan 2024 - 12:30

LGBT VEBASI 3 (DÖNÜŞÜM TERAPİLERİ)

LGBT VEBASI 3  (DÖNÜŞÜM TERAPİLERİ)
Son Güncelleme :

11 Kasım 2023 - 8:21

Siyonizm Dişlerini Gösterip Gerçek Yüzünü Dünyadan Saklamayıp İnsanlık İçin Tarih Boyunca ve Şuan!  Günümüzde Filistin’de Kendilerinden olmayan Çoluk çocuk, yaşlı genç, kadın sivil ayırımı yapmadan canavarca hislerle yaptıkları ile ne kadar tehlikeli olduğunu gösterdiği günümüzde, Siyonizm’in sapık emellerine ulaşmaları amacıyla bir ideoloji olarak kurguladıkları LGBT olaylarına safi insan hakkı gözlüğüyle bakma saçmalığından kurtulup, bu bataklığa düşürdükleri evlatlarımızı çıkartmak için yapılması gerekenleri acil olarak yapmamız gerektiği gerçekliğiyle  ‘’Dönüşüm Terapilerini’’ Bir An Önce Hayata Geçirmemiz Gerektiğinin acil ikazını yaparak konuya girmek isyiorum.

Bir birey düşünün normal hayatını yasarken bir şekilde LGBT Bataklığa düşmüş, bu kişi bu bataklık içirişinde bulunduğu sürede, intihar etme riski normal kişilere kıyasla 8 kat daha fazla ve kendi aralarında % 45 intihara meyilli haldeler. LGBT İdeolojisinin tuzağına düşen kişilerin yüzde % 60 yakını uyuşturucunun bir türevini kullanıyor. Bir şekil de uyuşturucuya bulaşmış bireyler olarak aynı oranların üzerinde diğer suçların içerisinde kendilerini buluyorlar.

Kişiyi LGBT batağından çıkartmak için yapılan çalışmalar bütününe ‘’Dönüşüm Terapileri’’ diyoruz, bu çalışmalarda, bireyin hem fiziksel rahatsızları hem de psikolojik rahatsızlıkları ön plana alınarak gerekli destekler verilmektedir. Ülkemizde ilk defa Temiz Toplum Derneği olarak gündeme getirdiğimiz dönüşüm terapileri uygulandığı ülkelerdeki tedavi etme oranı  % 80 gibi yüksek bir yüzdeye sahip olduğu için bizim ülkemizde de LGBT ideolojisinin ağına düşürdüğü evlatlarımızı dönüşüm terapileri ile normal hayatlarına döndürme faaliyetlerine acil olarak başlamamız gerekmektedir.

Selamünaleyküm Sağlıcakla Kalın…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.