“BAŞKANLA 5 ÇAYI” KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

29 Nisan 2024 - 19:35

“BAŞKANLA 5 ÇAYI” KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

“BAŞKANLA 5 ÇAYI” KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

13 Ekim 2023 - 12:43

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım 2021 de başlattığı “Vatandaşlarla 5 çayı” programına başladı.

Halk ile iç içe, halka dokunan Belediyecilik ile yola çıkan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım “Başkanla 5 Çayı” programları Tantavi Mahallesi’yle birlikte yeniden başladı.

Vatandaşa dokunan Başkan

İlçede yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlemek, birlikte çözüm bulmak ve Ümraniye Belediyesi’nin genel faaliyetleri hakkında bilgileri Ümraniyelilerle paylaşmak adına hayata geçirilen “Başkanla 5 Çayı” programları Tantavi Mahallesi’yle birlikte yeniden başladı. Alanı dolduran vatandaşların geri dönüşüm, temizlik, istihdam, imar, sokak hayvanları, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan İsmet Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gereğinin yapılması talimatını verdi. Belediye yöneticileri de, Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek, hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

SİZLERİ DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Yıldırım, programda Ümraniye Belediyesi olarak ilçe genelinde ve Tantavi Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yıldırım, “Başkanla 5 Çayı” programlarının faydalı ve önemli olduğunun altını çizen Yıldırım, “Bir müddet ara verdiğimiz programlarımıza yeniden başladık. Bu buluşmalar vesilesiyle tüm komsularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İkramlar eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Alana kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.