OSMAN NURİ KABAKTEPE: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HİZMET KERVANI SANCAKTEPE’DE DEVAM EDECEK « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

30 Nisan 2024 - 12:54

OSMAN NURİ KABAKTEPE: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HİZMET KERVANI SANCAKTEPE’DE DEVAM EDECEK

AK Parti bir gün boyunca ‘Yeniden İstanbul’ kapsamında Sancaktepe’ye çıkartma yaptı. Sancaktepe’de ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Samandıra Saat Kulesi Meydanında Basın açıklaması yaptı. Kabaktepe, “bugün yapılan Sancaktepede yaptığımız çalışma ile adım adım AK Parti belediyeciliğini yeniden İstanbul’a kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ HİZMET KERVANI SANCAKTEPE’DE DEVAM EDECEK
Son Güncelleme :

24 Eylül 2023 - 16:45

SANCAKTEPE/İSTANBUL

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Milletvekilleri ile ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında Sancaktepe’ye çıkartma yaptı. AK Parti 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından 31 Mart 2024 yerel seçimler için çalışmalarına hızını artırarak devam ediyor.

AK Parti bir gün boyunca ‘Yeniden İstanbul’ kapsamında Sancaktepe’ye çıkartma yaptı. Sancaktepe’deYeniden İstanbul’ programı kapsamında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Samandıra Saat Kulesi Meydanında Basın açıklaması yaptı. Kabaktepe, “bugün yapılan Sancaktepede yaptığımız çalışma ile adım adım AK Parti belediyeciliğini yeniden İstanbul’a kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Milletvekilleri ile ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında Sancaktepe’ye çıkartma yaptı. Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi Sancaktepede bir gün boyunca AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Milletvekilleri, İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Belediye Başkan yardımcıları, ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları Sancaktepe genelimde STK, Esnaf ve etkili fert ziyaretleri yaptı.

Sancaktepe Samandıra Saat Kulesi Meydanında AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe basın açıklaması sonrası Samandıra meydanında esnaf ziyareti yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul AK Parti Milletvekilleri Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Sancaktepe’de vatandaş ve esnafla bir araya geldi. İstanbul ve Sancaktepe Belediyesinin ilçe genelinde yürütülen projelere hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Osman Nuri Kabaktepe: “AK Parti belediyeciliği hizmet kervanı Sancaktepe’de devam edecek”

11 haftadır yürüttükleri ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında Sancaktepede olduklarını dile getirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Cumhurbaşkanımızın 28 Mayıs gecesi durmak yok çalışmaya devam edeceksiniz talimatı gereği AK Parti olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘Yeniden İstanbul’ etkinliği çerçevesinde İstanbullu hemşirelerimizle görüşürken 2024 Mart ayında bir seçime daha giriyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Sancaktepe’mizde, yine yeniden bu bayrağı göğüsleyeceğiz. 2024-2029 yılları arasında AK Parti belediyeciliği hizmet kervanına Sancaktepe’de devam edeceğiz. Aynı şekilde Yeniden İstanbul diyerek 4 yıldır hizmetten yoksun kalan, söylediklerini kendi yaptıklarıyla inkar eden, sözlerinin arkasında duramayan bir CHP’li İBB yönetimi var. Sancaktepe’de yaşadığımız Metro olayı var. Metro ile ilgili yapılan çalışmaları kamyonlar dolusu çakıl getirilerek doldurmaya çalışan bir İBB yönetimi var. Açılan tünelleri yapmayan. Metroları yapamayan. Temel atmama törenleri ile İstanbul’u geleceğe taşıyacak CHP’li İBB yönetimi İstanbul’a bırakın fayda üretmeyi şehri yarına taşıyacak en küçük bir adım atamadı. Ben seçildikleri dönemde CHP ve İBB yönetiminin için ufuk darlığından bahsetmiştim. Artık İBB yönetimini ufuk darlığı değil, ufuk yokluğundan bahsediyorum. Bu yönetimden inşallah 31 Mart gecesi kurtulacağımızı düşünüyoruz, inanıyoruz ve biliyoruz. İstanbul’u hizmet belediyeciliği ile kavuşturmanın adımlarını atıyoruz. Saha çalışmalarımızı yapıyoruz. Mart ayında sandık çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah yine yeniden İstanbul ile AK Parti belediyeciliğini buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Bir gün boyunca Sancaktepe 19 mahallesinde Milletvekilleri teşkilat mensupları Esnaf, STK ve etkili fert ziyareteler ‘Yeniden İstanbul’ programı sona erdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.