İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL SANCAKTEPE’Yİ ZİYARET ETTİ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

1 Mayıs 2024 - 11:51

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL SANCAKTEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Valisi Davut Gül, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü makamında ziyaret etti. Vali Davut Gül, Sancaktepe ziyaretleri kapsamında Sancaktepe Muhatları ile Sancaktepe belediyesinde toplantı yaptı. Gül Muhtarlar ile yaptığı toplantıdan Sancaktepe Mahalleleri hakkında bilgi aldı. Şehit Emre Baysal’ın ailesini ziyaret etti. Sancaktepe Samandırada bulunan Damatris Sarayında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Gül, Sancaktepe esnafını ziyaret ederek Sancaktepe’liler ile sohbet etti.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL SANCAKTEPE’Yİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2023 - 20:05

İstanbul Valisi Davut Gül Sancaktepe’yi ziyaret etti. Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanması ile İstanbul Valisi olarak atanan Davut Gül, İlçe ziyaretleri kapsamında Sancaktepe ilçesini ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü makamında ziyaret etti. Vali Davut Gül, Sancaktepe ziyaretleri kapsamın da Sancaktepe Muhatları ile Sancaktepe belediyesinde toplantı yaptı. Gül Muhtarlar ile yaptığı toplantıdan Sancaktepe Mahalleleri hakkında bilgi aldı. Şehit Emre Baysal’ın ailesini ziyaret etti. Sancaktepe Samandırada bulunan Damatris Sarayında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Gül, Sancaktepe esnafını ziyaret ederek Sancaktepe’liler ile sohbet etti.

Sancaktepede çeşitli ziyaretlerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül’e Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner, İstanbul Valiliği Özel Kalem Müdürü Aslan Tektaş, İdare Denetim Müdürü Osman Avcı, İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Emin Gökçegözoğlu, 5 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Habibe Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Nari, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Şekip Akın, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Kubilay Özdemir, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Burhan Keskin, İlçe Müftüsü Mehmet Erturan Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, İlçe Sağlık Müdürü Gökhan İlhan, İlçe Tarım Müdürü Vekili Barış Kahraman, SYDV Müdür Vekili Şaban Yalıç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, İlçe Tapu Müdürü Mevlüt Akmermer, İlçe Nüfus Müdürü Yücel Tekcan, İlçe Sosyal Hizmetler Toplama Merkezi Müdürü Vekili Çiğdem Polat, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Erdoğan, Nazım Çiftçi ve Sancaktepe Mahalle Muhtarları hazır bulundu.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü makamında İstanbul Valisi Davut Gül’ü ağırladı. Sancaktepede çeşitli ziyaretlerde bulunan İstanbul Valisi Gül, Sancaktepe Muhratları ile Sancaktepe belediyesinde toplantı yaptı. Gül Muhtarlar ile yaptığı toplantıdan Sancaktepe Mahalleleri hakkında bilgi aldı. Sancaktepe’li Şehit Emre Baysalın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileyen Vali Gül, Sancaktepede restorasyonu devam eden Damatris Sarayında İncelemelerde bulunarak yetkililerden Damatris sarayın hakkında bilgi aldı. Samandıra esnafını ziyaret ederek Sancaktepe’liler ile sohbet eden Gül Vatandaşlar ile fotoğraf çekildi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.