MHP SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BİR DÖNEM DAHA ARZU KARAALİOĞLU’NA EMANET « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 11:53

MHP SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BİR DÖNEM DAHA ARZU KARAALİOĞLU’NA EMANET

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı bir dönem daha Arzu Karaalioğlu’na emanet. Tek liste ile gedilen MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın 6. olağan kongresinde Arzu Karaalioğlu tüm delegelerin tam desteğini alarak tekrar ilçe başkanı oldu.

MHP SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BİR DÖNEM DAHA ARZU KARAALİOĞLU’NA EMANET
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2023 - 20:20

İSTANBUL/SANCAKTEPE

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı bir dönem daha Arzu Karaalioğlu’na emanet. Tek liste ile gedilen MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın 6. olağan kongresinde Arzu Karaalioğlu tüm delegelerin tam desteğini alarak tekrar ilçe başkanı oldu.

10 Ağustos tarihinde Motto Restauranta yapılan MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığının 6. olağan kongresinde Arzu Karaalioğlu güven tazeledi. Kongreye MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yavuz Tellioğlu, İl Başkan Yardımcısı Fikri Osman Akıncı, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediyesi Başkan Vekili Haşim İskender, Sancaktepe Muhtarları, STK Başkanları delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu İstiklal Marşı ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 6. olağan kongresinde Divan Başkanlığı’nı MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yavuz Tellioğlu yaparken Tellioğlu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajı okudun kongre İlçe Başkanının Arzu Karaalioğlu ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün selamlama konuşmaları ile devam etti.

ARZU KARAALİOĞLU: İLK GÜNKÜ HEYECAN İLE…

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığının 6. olağan kongresinde güven tazeleyen Arzu Karaalioğlu, “Sizleri MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli beyefendinin saygı ve hürmetleriyle selamlıyorum. 2019’da göreve geldik. Bugün itibarıyla yıl olmuş 2023 ve bu kardeşiniz tekrar karşınızda. Sancaktepe’deki yöneticilerimiz, yol arkadaşlarımız, mahalle başkanlarımız, olmazsa olmazımız kadın kollarımız ile ciddi mücadeleler verdik. Yine tekrar arz ettiğim gibi karşınızdayım. Ben var olduğum sürece azmimiz, sürekliliğimiz, istikrarımız ve ilk günkü gibi heyecanımız tamdır. Birçok faaliyetlerde bulunduk. Sancaktepe’de birçok mahallede yüreklere dokunduk. Vazgeçmedik, azmettik. 2023’teki genel seçimleri bitirdik. Şimdi yerel seçimlerde liderimiz doğrultusunda Cumhur İttifakına bağlılığımız tamdır ve tekrar Cumhur ittifakı kazanacaktır. Sancaktepe’deki bütün ülkücülerin yanındayım. Ben Sancaktepe’deki hiçbir ülkücünün hakkını kimseye yedirmeyeceğime sizlerin karşısında söz veriyorum. Ya Hüseyin olacağız ya yezit. Biz Hüseyin olmaya karar verdik” dedi.

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ…

Kongrede yaptığı selamlama konuşmasında Sancaktepe ve Türkiye’de Cumhur İttifakının dalga dalga büyüyeceğine inancının tam olduğunu dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “bir seçim süreci geçirdik. Sancaktepe’de çok güzel bir sonuç aldık. Ak Parti, MHP ile Cumhur İttifakımızın diğer paydaşlarıyla birlikte çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmadı. Bizim derdimiz milletimiz, bizim derdimiz kutsal davamız. 1400 yıl önceden gelen o davamız; sancağımız, bayrağımız, ezanımız bu ülkemizin taşı toprağı olan cennet vatanımız. O yüzden Sancaktepe’den yayılan bu kardeşlik hikayesini İstanbul ve Türkiye’ye yaymaya devam edeceğiz. Bu dava için ter döken, kalbinde yükünü hisseden, omuzlarında ağırlığını taşıyan bütün kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum. Arzu hanım başkanlığında, riyasetiyle bu güzel davaya emek veren kardeşlerimin her birinin gözlerinden öpüyorum. 2023 önemli tarih ki tüm dünyaya hep birlikte demokrasi dersi verdik. Milletimize hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde bu hizmetlerimizde devam edeceğiz. Sancaktepede ve Türkiye’de Cumhur İttifakının dalga dalga büyüyeceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

 

MHP SANCAKTEPE İLÇE BAŞKANLIĞININ YENİ DÖNEMİNDE GÖREV ALAN İSİMLER ŞÖYLE;

Hasan Bayram, Hakan Şahinoğlu, Tuncay Bal Mehmet Arslan, Erkan Altınışık, Cevdet Karabudak, Muhammet Güleryüz, Ömer İlhan, Asker Erol Arduç, Necmiye Akpınar, Makbule Arputçu, Rahmi Tüfekçi, Bekir Sarımehmet, Serkan Sakal, Yalçın Akbaş, Serdar Han, Şeyma Tuğçe Aygün, Oktay Yalçınkaya, Fatih Kaya, Mehmet Fırat, Suat Ünlü, Fatih Turhan, Bülent Kars, İsa Bektaş, Oğuzhan Güler, Ferhat Göksu, Bilal Şahin, Sibel Atlas, Rafet avcı, Enver Sağlam, Burhan Polat, Murat Özden, Tülay Ateş, Hüseyin Çelik, Mehmet Hansız, Sezer Kısa, Nurettin Yeşil, Mustafa Peker, Sultan Bilgin, Oğuzhan Kaptan, Mehmet Pekin, Murat Camcı, Yasin Uslu ve İbrahim Ünlü oldu.

 

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığının 6. olağan Kongresi faaliyet, mali raporlarının okunması ve onaylanması ardından yapılan protokol konuşmaları ile seçim kurulunun kurduğu sandıklarda kullanılan oy ile Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu delegenin tam desteğini alarak tekrar İlçe Başkanı seçildi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.