CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 57 İLE YENİ VALİ ATAMASI YAPTI « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

3 Mayıs 2024 - 20:11

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 57 İLE YENİ VALİ ATAMASI YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Valiler ataması ne zaman yapacak? Valiler kararnamesi ne zaman? Valiler Kararnamesi Resmi Gazetede yayınlandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 57 ile yeni vali ataması yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 57 İLE YENİ VALİ ATAMASI YAPTI
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2023 - 23:31

ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 57 ile yeni vali ataması yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile 57 yeni vali ataması yapıldı. 2023 Ağustos ayı Valiler kararnamesi Resmi Gazetede yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni Valisi atanırken 16 ilin valisi Vali-mülkiye başmüfettişliği’ görevine getirildi.

Resmi Gazetede yayınlanan Valiler kararnamesi listesi şöyle;


YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.