İNEGÖL MOBİLYA ÇARŞI DA DÜĞÜN PAKETLERİNDE DEV KAMPANYA « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

2 Mayıs 2024 - 13:29

İNEGÖL MOBİLYA ÇARŞI DA DÜĞÜN PAKETLERİNDE DEV KAMPANYA

Evlenecek genç çiftlere ve evini yenileyeceklere özel düğün paketinde 5 kapılı yatak Odası, 150×200 ölçülerinde 1 Adet yatak, 150×200 ölçülerinde çift Kişilik 1 Adet Baza 1 adet Baza Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 adet Aynalı Şifonyer. Oturma odasının içinde 2 Adet 3’lü Koltuk, 1 adet Berjer (Tekli Koltuk) 1 adet 6 Kişilik Yemek Masası 4 adet Sandalye ve 1 adet salon Konsolu Toplam 44.900 tl ye Sancaktepe halkının hizmetinde.

İNEGÖL MOBİLYA ÇARŞI DA DÜĞÜN PAKETLERİNDE DEV KAMPANYA
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2023 - 17:06

SANCAKTEPE İSTANBUL

 

Sancaktepe İnegöl Mobilya Çarşı’sından evlenecek gençlere ve evini yenileyeceklere düğün paketlerinde dev kampanya.

Lokasyon olarak Sancaktepe halkının çok rahat ulaşabileceği bir noktada olan Sancaktepe İnegöl Mobilya Çarşı’ Evlenecek gençlere ve evini yenileyeceklere düğün paketi kampanyası ile sizleri bekliyor.

15 bin M2 kapalı alana sahip Sancaktepe’nin en büyük mobilya çarşısı olma özelliğini taşıyan ve 7 kattan oluşan Sancaktepe ‘İnegöl Mobilya Çarşı’ Müşterilerine özel ücretsiz otoparkı geniş ferah Mobilya ve aksesuarların bulunduğu 4 katı ile her bütçeye uygun ürünleri ile Sancaktepe Halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Evlenecek genç çiftlere ve evini yenileyeceklere özel düğün paketinde 5 kapılı yatak Odası, 150×200 ölçülerinde 1 Adet yatak, 150×200 ölçülerinde çift Kişilik 1 Adet Baza 1 adet Baza Başlığı, 2 Adet Komodin, 1 adet Aynalı Şifonyer.

Oturma odasının içinde 2 Adet 3’lü Koltuk, 1 adet Berjer (Tekli Koltuk) 1 adet 6 Kişilik Yemek Masası 4 adet Sandalye ve 1 adet salon Konsolu Toplam 44.900 tl ye Sancaktepe halkının hizmetinde.

‘İnegöl Mobilya Çarşı’nda yatak, baza, aksesuar, genç odası, Yatak odaları birçok model ve çeşitlerini yanında Beyaz eşya, mobilya ve tüm aksesuar çeşitleri ile Evlenecek çiftleri ve evini yenileyeceklere tavsiyemiz Sancaktepe İnönü Mahallesi Eski Ankara Asfaltında bulunan ‘İnegöl Mobilya Çarşı’ya uğramadan karar vermeyin.

HABERİN LİNKİ:


EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN