SANCAKTEPE KAYMAKAMI KARAKAYA SMA HASTALARINI ZİYARET ETTİ « Cadde News – Gündem – Dünya – Ekonomi – Spor – Teknoloji – Magazin

20 Mayıs 2024 - 16:34

SANCAKTEPE KAYMAKAMI KARAKAYA SMA HASTALARINI ZİYARET ETTİ

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden; Miran Ali Vermez ve ailesi ile Emirhan Görsültürk ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karakaya, aileler ile bir süre görüşme gerçekleştirerek; uygulanan tedaviler hakkında kendilerinden bilgi aldı.

SANCAKTEPE KAYMAKAMI KARAKAYA SMA HASTALARINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 5:15

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA Hastalarını Ziyaret Etti

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,  SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden; Miran Ali Vermez ve ailesi ile Emirhan Görsültürk ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karakaya, aileler ile bir süre görüşme gerçekleştirerek; uygulanan tedaviler hakkında kendilerinden bilgi aldı.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, çocukların sağlığına kavuşması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

09 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen ziyaretlerde; Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Şule Varhan, SYDV Müdürü Ali Özdemir , İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde görevli Uzm.Dr. Zeynep Betül Sağlam ve Eczacı Aylin Dalmışlı da hazır bulundu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.